Usein kysytyt kysymykset

Tälle sivulle keräämme useimmin kysyttyjä kysymyksiä. Ole yhteydessä mainosmyyntiimme kaikissa kysymyksissä!


 

Aineistoihin liittyvät kysymykset

Mistä ladataan sanomalehtiprofiili?
Sanomalehti-profiili voidaan ladata aineisto-ohjeet sivulta. Jos klikkaat sivulla olevaa profiililinkkiä, selaimeesi avautuu pätkä  koodia. Klikkaa linkkiä hiiren vasemmalla näppäimellä ja  ja pääset tallentamaan profiilin oikeana tiedostona koneellesi.

Minkälaisen aineiston toimitan esim. mobiiliparaatiin?
Mainospaikkojen aineisto-ohjeet löydät helpoiten mobiilimainonnan sivuilta. Mobiilimainonnan aineisto-ohjeet löytyvät myös tuotesivulta mainospaikkojen kokojen kanssa.

Aineistojen lähettäminen

Miten jätän ilmoituksen lehteen?
Ilmoituksen voi lähettää joko sähköpostilla tai Alma Median siirto-osoitteen kautta. Kaikki printtiaineistojen toimitukseen liittyvät tiedot löydät aineistot ja aikataulut-sivulta.

Mikä on aineistontoimitusosoite?
Sähköpostilla Lapin Kansaan, Uusi Rovaniemeen ja Lounais-Lappiin tulevan aineiston voi toimittaa osoitteeseen mainonta.lappi@almamedia.fi. Kaikki printtiaineistojen toimitukseen liittyvät tiedot löydät aineisto-ohjeet ja aikataulut-sivulta.

 

Mikä on viimeinen aineiston jättöaikataulu?
Aineiston jättöaikataulu riippuu täysin siitä, mihin tuotteeseen ilmoituksesi on tulossa. Aikataulut tuotteittain voit tarkistaa esimerkiksi Aineistot- ja aikataulut-sivulta, josta pääset suoraan tuotekohtaisiin aikatauluihin.  Huomioi myös juhlapyhistä johtuvat poikkeukset.

Hintoihin ja maksamiseen liittyvät kysymykset

Paljonko on työveloitus?
Kaikki ostamiseen ja maksamiseen liittyvät tiedot löydät Ostaminen-osiosta, josta myös lisäpalveluhinnat löytyvät. Ilmoituksen valmistus käsikirjoituksen ja layoutinmukaan 0,10 €/pmm (valmistushinta sisältää yhden sähköisen vedoksen).

Alennuksiin liittyvät kysymykset

Mikä on uuden asiakkaan alennus?
Uuden asiakkaan alennus myönnetään ainoastaan uudelle asiakkaalle, joka ei ole aiemmin ollut asiakkaanamme. Alennus on -50 % ensimmäisestä kampanjasta. Tutustu kaikkiin alennus-ja sopimuskäytäntöihimme Ostaminen-osiossa.

Mikä on toistoalennus?
Toistoalennus on -10 %, kun ilmoitus julkaistaan muuttumattomana uudelleeen enintään 14 päivän välein. Huom! Toistoalennus koskee ainoastaan rivi- ja kehysilmoituksia.