Päättäjät ovat ostovoimainen kohderyhmä

Päättäjät ovat mainostajalle mielenkiintoinen kohderyhmä, koska päättäjät tekevät päätöksiä sekä kuluttajina että edustamansa yrityksen kautta. Päättäjät ovat keskimäärin erittäin hyvätuloisia, aktiivisia kuluttajia ja edelläkävijöinä he voivat olla auttamassa sinunkin yritystäsi menestykseen.

Päättäjän kuva on moninainen. Päättäjät toimivat useilla toimialoilla kuluttajapalveluista teollisuuteen, ja monipuolisissa tehtävissä markkinoinnista ja myynnistä hankintoihin. Johtavassa asemassa ja yrittäjinä toimii eri-ikäisiä miehiä ja naisia, joista noin puolet asuu lapsiperheissä.

Päättäjien usko talouteen on vahvistumaan päin. Tämä näkyy esimerkiksi hankinta-aikeissa, jotka ovat vahvistuneet viime vuoteen verrattuna. Nyt on siis hyvä aika tavoitella päättäjiä yrityksen edustajina ja yksityishenkilöinä.

Lähteet: KMT AL + total Syksy 2015/Kevät 2016, TNS PäättäjäAtlas 2016, Kantar TNS

Mainospaikat ja hinnat

  • Boksi
  • Koko 300 x 250 px
  • Aineisto 40 kt
  • Viikkohinta: 114 €
    Kuukausihinta: 408 €

    Mainonta julkaistaan osoitteessa Lapinkansa.fi/yrittajat sekä Lapin Yrittäjien sivustolla
 
 

Kerromme mielellämme lisää päättäjät-kohderyhmämainonnasta

Sisältömarkkinointi­ratkaisu yrittäjälle:

Innot-yrittäjyys­tarinoita Lapista

Kerro yrittäjätarinasi lappilaisille sisältömarkkinoinnin keinoin ja olet mukana nostamassa lappilaisen yrittämisen profiilia! Innot-yrittäjätarinasi julkaistaan Lapin Kansan painetussa lehdessä sekä Lapin Kansan ja Lapin Yrittäjien verkkosivustoilla.

Lue lisää