Mainospaikat

  • Kokosivu
  • Koko 1536 x 2008 px ja
    2048 x 1496 px
  • Aineisto Max. 5 Mb
  • Hinta Lapin Kansa: arkipäivä 282 €, sunnuntai: 423 €
  • Lisätiedot

Aikataulut

Julkaisupäivä Aineistot Erikoisaineistot
Maanantai ke klo 12 ed. viikon ma klo 12
Tiistai to klo 12 ed. viikon ti klo 12
Keskiviikko pe klo 12 ed. viikon ke klo 12
Torstai ma klo 12 ed. viikon to klo 12
Perjantai ti klo 12 ed. viikon pe klo 12
Lauantai ke klo 12 ed. viikon ma klo 12
Sunnuntai to klo 12 ed. viikon ma klo 12

Perusaineistot (PNG, JPG, GIF) sekä kolmannen osapuolen tägimateriaali toimitetaan 3 arkipäivää ennen kampanja alkua. Erikoisaineistot (esim. videototeutukset ja tapettiratkaisut) toimitetaan 5 arkipäivää ennen kampanjan alkua.

Aineisto-ohjeet

Vastaanotamme vain valmiita internet-käyttöön tarkoitettuja aineistoja. Aineistot tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen digimainonta@almamedia.fi.  Aineisto voidaan vaihtaa kampanjan aikana kerran veloituksetta. Viestistä tulee käydä ilmi mainostajan nimi, kampanja-aika, mainospaikka (mikä verkkopalvelu kyseessä ja mikä mainosmuoto) sekä mainoksen linkitysosoite.

Mainokset sijoitetaan paikoilleen kampanja-ajan ensimmäisenä päivänä klo 10 mennessä. Emme takaa kampanjan alkavan haluttuna ajankohtana, jos aineistoa ei toimiteta ohjeiden mukaisesti tehtynä, se myöhästyy, on teknisesti toimimaton tai sisällöllisesti arveluttava.

Tarvitsetko apua digitaalisten tuotteiden aineistoasioissa? Soita meille p. 010 665 2993.

Näköislehti

Kokosivu tablet ja mobiili

– Pystyorientaatio 1536 x 2008 px, vaakaorientaatio 2048 x 1496 px

– PNG tai hyvälaatuinen JPG + linkki

– Aineisto skaalataan erikokoisille tablet- ja mobiilinäytöille, joten aineistossa ei kannata käyttää liian pientä tekstikokoa

– Voit halutessasi toimittaa myös HTML5-tekniikkaa käyttävän rich media -aineiston, jossa voi käyttää esimerkiksi videota, pysty-scrollausta, useita näkymiä, lomakkeita yms. Katso tarkemmat tekniset ohjeet, esimerkkiaineistot ja testisovellukset osoitteesta http://richieads-ohjeet.richie.fi/

– Kuvien tai zipatun HTML5-aineiston yhteenlaskettu maksimikoko on 5 MB