Alma-verkosto tavoittaa suomalaiset

Tavoittaa
8 miljoonaa
selainta:

Mobiili 2,4 milj.
Desktop 5,6 milj.
eri selainta viikossa

Kotimaassa matkustavat

Verkoston tavoittavuus: 1,4 milj. kuluttajaa, jotka ovat viimeisen vuoden aikana käyttäneet rahaa kotimaan matkailuun.

Lapsiperheet

Verkoston tavoittavuus: Miljoona ihmistä, jotka asuvat lapsiperheessä (70 % lapsiperheistä).

Liikuntaa useasti viikossa harrastavat

Verkoston tavoittavuus: 1,7 milj. ihmistä, jotka harrastavat
liikuntaa vähintään viikoittain.

Vinkkejä verkoston valintaan

Tiedä, missä näyt.

Verkostoa ostaessa määritellään kohderyhmä, jota tavoitellaan. Muista kuitenkin tarkistaa verkostoon kuuluvat sivustot. Sopiiko brändisi verkoston kaikkiin sivustoihin? Saatat tavoittaa kohderyhmäsi, mutta mikäli verkostosi ei ole laadukas, saattaa viesti kääntyä brändiäsi vastaan. Isojen verkostojen laatu ei välttämättä vastaa mainostajien odotuksia tai tuo lisäarvoa kohderyhmällesi. Arvioi laatua sekä mediaympäristön että kohderyhmän kannalta.

Valitse laadukas verkosto

Laadukas mainosverkosto on riittävän suuri, mutta mediaympäristöiltään myös luotettava ja pidetty. Erilaisten mainosverkostojen kautta on mahdollista tavoittaa uusia ja tarkempia kohderyhmiä, mutta mediaympäristöllä on myös tärkeä roolinsa viestin osuvuuden kannalta. Alma-verkosto tarjoaa laadukkaan ja monipuolisen verkoston, joka sopii monenlaisille mainostajille.

Yksittäinen media vai verkosto?

Mieti mainosverkostoa valitessasi, minkälaista näkyvyyttä tarvitset. Onko kyseessä paikallinen tai alueellinen kampanja? Minkälaisia kohderyhmiä tavoittelet? Mieti rajaukset tarkkaan ja kohdista myös viestisi valitsemallesi kohderyhmälle. Mikäli kampanjasi on nopea ja hyvin paikallinen, kannattaa kampanja kohdentaa esimerkiksi suoraan mediaan, ilman mainosverkostoa. Tällöin saat kyseisestä mediasta ja mediaympäristöstä eniten irti. Maakuntalehden verkkosivuilla on alueellinen konteksti ja laadukas sisältö, jossa ei ole epämääräistä tai sopimatonta mainontaa.

Ota yhteyttä!