Tuotteet

Ota haltuun koko Lappi tai haluamasi alue! Lapin Kansan voimalla mainostajan näkyvyys kattaa jopa kolmasosan Suomea. Läsnäololle Lapissa tai haluamissasi kunnissa on tarjolla monipuoliset mahdollisuudet. Yhdistä eri kanavia tarkasti kohdistaen tai laajalle levittäen. Ota haltuun oikea yleisö siellä, missä potentiaaliset asiakkaasi ovat.

Tutustu lappilaiset tavoittaviin mainosratkaisuihin ja ota yhteyttä – autamme mielellämme tavoitteesi saavuttamisessa.

Lähteet: KMT SL 2017, KMT AL + total 2017, Kantar TNS Oy

Digi

Digi

Tavoita sinulle tärkeä kohderyhmä Lapin Kansan digimedioissa. Lapinkansa.fi kertoo uutisista ja tapahtumista läheltä ja kaukaa ympäri vuorokauden. Kävijät vierailevat sivustolla useita kertoja päivässä seuratakseen maailman menoa sekä kiinnostavia ilmiöitä ja tapahtumia.

Lue lisää

Printti

Lapin Kansa

Lapin Kansa kuljettaa lukijansa lähelle ja kauas, arjesta viikonloppuun ja aamusta iltaan. Uutisten lisäksi sanomalehdestä poimitaan tuoreita tarjouksia ja inspiroivia vinkkejä sekä ideoita. Ostopäätöksiin vaikuttajana sanomalehti onkin ylivoimainen.

Lue lisää

Lounais-Lappi

Ketterä kaupunkilehti jaetaan talouksiin kaksi kertaa viikossa seitsemän kunnan alueella Perämereltä Tornionlaaksoon asti, unohtamatta Ruotsin Haaparantaa. Lisäksi lehti on saatavilla useissa eri jakelupisteissä Meri-Lapin alueella.

Lue lisää

Uusi Rovaniemi

Rovaniemeläisten asialla oleva kaupunkilehti ilmestyy keskiviikkoisin ja lauantaisin ja se jaetaan maksutta lähes jokaiseen kotiin Rovaniemellä. Lisäksi lehteä on tarjolla noutopisteissä eri puolella kaupunkia.

Lue lisää

Erikoislehdet

Sesonkikampanjamainonta keskittyy eri vuodenaikojen sesonkeihin. Sesonkikampanjoissa pääset kohderyhmäsi napakymppiin laadukkaan toimituksellisen sisällön kera!

Lue lisää

Ratkaisut

Sisältömarkkinointi

Osoita asiantuntemustasi ja aktivoi lukijat ostoksille omalla sisältösivulla verkossa. Sisältösivusi nostetaan näkyvästi esiin myös verkkomme kanavissa. Esittele, opasta tai laita pikkulinnut laulamaan!

Lue lisää

Menestyvä Rovaniemi -sisältömarkkinoinnin kokonaisuus

Menestyvä Rovaniemi on Uusi Rovaniemi -lehden välissä ilmestyvä lehti, jossa yritykset ja yhteisöt voivat kertoa itsestään juttujen muodossa. Lehden teemana on elinkeinoelämä: alueellinen yrittäjyys, koulutus, kehitys ja työelämä, kaavoitus ja paikalliset toimijat.

Lue lisää

Monipuolinen Meri-Lappi – sisältömarkkinoinnin kokonaisuus

Onko organisaatiollanne tiedossa tapahtumia, onnistumisia, vinkkejä tai hyötyjä, joista merilappilaisten yritysten ja asukkaiden olisi hyvä tietää? Lähde mukaan Monipuoliseen Meri-Lappiin lisäämään alueen vetovoimaisuutta!

Lue lisää

Liite- ja jakelu­ratkaisut

Liite- ja jakeluratkaisuilla tavoitat kohdennetusti ostovoimaiset kuluttajat kuutena päivänä viikossa. Lisäksi jakeluratkaisuja on mahdollista kohdentaa esim. juuri toimipaikkasi lähellä asuviin kuluttajiin.

Lue lisää

Lapin Kansan kanta-asiakas-yhteistyö

Lapin Kansan kanta-asiakkaille tarjotaan kuukausittain vaihtuvia etuja. Haluaisiko yrityksesi olla yksi edun tarjoajista? Saat pienellä panoksella näkyvyyttä sekä printissä että verkossa.

Lue lisää