Hyödynnä tutustumisetusi!

Saat uuden yrittäjän tutustumisetuna 20 %:n alennuksen digikampanjoihin. Saat esimerkiksi 50.000 näytön kampanjan boksi-mainospaikalla hintaan 240 € tai näyttävällä paraatipaikalla hintaan 880 €. Digimainos näkyy kahden viikon ajan verkko- ja mobiilisivustoillamme (50.000 näyttöä).

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, niin soitamme sinulle. Autamme mielellämme tavoitteesi mukaisen viestin suunnittelussa ja kerromme lisää erilaisista mainosvaihtoehdoista. Tutustumisetusi on voimassa kuukauden ajan sähköpostitarjouksen saatuasi.

Esimerkkimainospaikat:

  • Boksi-mainospaikat
  • Paraati-mainospaikka
 

Haluan lisätietoja uuden yrittäjän edustani:

Tutustu verkkomainontaan

Lapin­kansa.fi

Lapinkansa.fi raportoi käyttäjää ympäröivät tapahtumat läheltä ja kaukaa ympäri vuorokauden. Säännöllisistä kävijöistä valtaosa on Rovaniemen markkina-alueelta.

Lue lisää

Mobiili Lapinkansa.fi

Paikallisuutisten kertojana Lapin Kansan mobiilipalvelu on ylivoimainen. Lapinkansa.fin uutissivusto on nyt responsiivinen sivusto, jonka uutiset skaalautuvat kaikkiin mobiililaitteisin. Mobiilimainonnalla näyt myös mobiilisivuston näkymässä!

Lue lisää

Pohjolan­sanomat.fi

Pohjolansanomat.fi:n ostovoimaiset kävijät vierailevat verkkopalvelussa vähintään päivittäin. Säännöllisistä kävijöistä valtaosa on Kemi-Tornion markkina-alueelta.

Lue lisää

Mobiili Pohjolan­sanomat.fi

Pohjolansanomat.fi:n mobiilikäyttäjät ovat meri-lappilaisia, jotka lukevat ajantasaisia uutisia palvelusta päivittäin tai muutaman kerran viikossa. Responsiivisella sivustolla mobiilimainonnan huomioarvot ovat kohdallaan.

Lue lisää