Talvi-Helmi 21.11.

Talvi-Helmi on monipuolinen, lifestyle-tyylinen teemalehti, joka tarjoaa lukijoille tuoreen katsauksen talven tapahtumiin ja tekemiseen, juttuja ja vinkkejä harrastuksista ja trendeistä sekä tarinoita ihmisistä, elämyksistä ja hyvästä arjesta.

Liite jaetaan tilaajatalouksien lisäksi peittojakeluna Meri-Lapin ja Rovaniemen alueilla. Liite löytyy myös telineistä alueemme tavarataloissa, ostoskeskuksissa sekä suosituimmissa matkailupisteissä koko talven
ajan. Painosmäärä on 71 000 kpl.

Varaa ilmoituksesi myös lapinkansa.fi –sivustolle! Kun ilmoitat Helmessä, saat -25 % alennuksen yhdestä lapinkansa.fi:n display-kampanjasta. Kampanjan tulee alkaa 30.11. mennessä.

Katso mainoskoot, hinnat, aikataulut ja muut lisätiedot täältä >>

Varaa mainospaikkasi yhteyshenkilöltäsi tai Lapin Kansan Palvelupisteestä

  • Henri Mattinen
  • Myyntijohtaja
  • 040 701 1840