Tapahtumat-sivusto palvelee Lapin tapahtumajärjestäjiä

Tapahtumat-sivusto on Kaleva Medioiden tarjoama palvelu, jonka laaja tapahtumahaku ja suositukset takaavat kävijöille kattavimman tietopaketin; mitä-missä-milloin tapahtuu Lapin alueella. Uusi Tapahtumat-sivusto kokoaa yhteen kaikki tapahtumat pienistä menoista spektaakkeleihin aluekohtaisesti.

Olipa kyseessä tuleva keikka, taidenäyttely, festivaali, urheilutapahtuma tai avoimet ovet, löytyy se helposti Lapin Kansan uudelta Tapahtumat-sivustolta. Lisäksi Lapin Kansan toimitus poimii osan tapahtumista lehden omalle Tapahtumat-palstalle.

Oletko järjestämässä tapahtumaa?

Voit ilmoittaa tapahtumasi jatkossakin veloituksetta. Tapahtumailmoituksesi näkee kuitenkin huomattavasti enemmän silmäpareja kuin aikaisemmin. Tavoitat Kaleva Medioilla jopa 524 000 lukijaa/eri kävijää viikossa. Huomioithan, että Menoinfon toimintaa lakkaa syyskuun aikana.

Tutustu Tapahtumat-sivustoon ja ilmoita tapahtumasi heti osoitteessa: https://www.kaleva.fi/menot/ilmoittajat/kirjaudu/?next=/menot/ilmoittajat/