DIGI <3 PRINTTI -tapahtumasta inspiraatiota mainosratkaisuihin

DIGI <3 PRINTTI -tapahtuma

Aika: tiistaina 2.10.2018. klo 17:00 – 19:30
Paikka: Arktikum Aurora-monitoimitila, Pohjoisranta 4, 96100 Rovaniemi

Ilmoittaudu mukaan ke 21.9. mennessä. Paikkoja on rajoitetusti. https://ilmoittautuminen.kaleva.fi/event/m7BK9

Lapin Kansa siirtyi Kaleva Median omistukseen huhtikuussa 2018 ja uudistaa vaihdoksen myötä myös yritysasiakkaille tarjoamiaan palveluita. Mainosmyynti kutsuukin nyt yritysasiakkaansa ja muut mainonnan ammattilaiset DIGI <3 PRINTTI -tapahtumaan kuulemaan lisää muutoksista ja inspiroitumaan markkinoinnin saralla.

Asiakastilaisuus järjestetään tiistaina 2.10. klo 17.00-19.30 Arktikumissa, Rovaniemellä. Tilaisuuden ohjelmaan sisältyy Lapin Kansan lisäksi uuden yhteistyökumppanimme Pro Rattaan asiantuntijat ja kaikille tuttu Juhani ”Tami” Tamminen, joka avaa oman tarinansa siitä, miten on toiminut sosiaalisen median parissa ja saanut muuan muassa 100 000 seuraajaa Facebook-sivuilleen.

–Digi <3 Printti -tapahtumaan kannattaa ilman muuta osallistua, mikäli haluaa kuulla enemmän siitä, mitä Lapin Kansan tarjoama tänä päivänä on ja kuulla viimeisimmät kuulumiset muun muassa Facebookista ja Googlesta tämän päivän markkinointivälineinä. Ja toki jos haluaa kuulla, miten Aurinkokuningas Tamminen on valjastanut sosiaalisen median käyttöönsä Pro Rattaan kautta”, vinkkaa Toni Kyllönen, Pro Rattaan myynnin kehitysjohtaja.

Tapahtumaan ilmoittautuminen sulkeutuu maanantaina 24.9. ja sen voi tehdä vaivattomasti ilmoittautumislomakkeen kautta parissa minuutissa: https://ilmoittautuminen.kaleva.fi/event/m7BK9

– Nyt on oiva mahdollisuus tulla Rovaniemen Arktikumiin keskustelemaan mainonnan ja markkinoinnin tämän hetken tuulista, niin muiden yrittäjien, kuin alan ammattilaisten kesken. Toivotankin kaikki markkinointia tekevät yrittäjät ja ammattilaiset lämpimästi tervetulleiksi tapahtumaan, toteaa Lapin Kansan myyntijohtaja Henri Mattinen.

Ennen tilaisuutta, klo 16.30 – 17.30, on myös mahdollista päivittää Lapin Kansan tilausasiat kuntoon, sillä Lapin Kansan lukijapalvelu on paikalla ja auttaa mobiilisovelluksen ja tunnusten päivittämisessä.  Uusille käyttäjille tarjoamme lisäksi Lapin Kansan verkkosisällöt maksutta koekäyttöön kuukauden ajaksi.