Rovaniemen teatterin ystävänpäiväetu Lapin Kansan kanta-asiakkaille rokkasi

Rovaniemen Teatteri halusi ilahduttaa Lapin Kansan kanta-asiakkaita harvinaisella tarjouksella. Ystävänpäivän 14.2. lehdessä julkaistiin puolen sivun mainos, jossa tarjottiin Lapin Kansan kanta-asiakkaille kaksi lippua yhden hinnalla Myrskyluodon Maija -musikaalin 16.3. pidettävään näytökseen.

Julkaisupäivänä teatteria odotti iloinen yllätys, kun lippupalvelun auettua jono ulottui ulos asti.

– Etuhintaiset liput loppuivat tunnissa ja 40 minuutissa. Tunnelma oli jonossa oikein iloinen ja ihmisillä oli hauskaa. Oli mukava yllättää asiakkaat tällä tavalla, iloitsee Rovaniemen teatterin markkinointiviestinnästä vastaava Kati Kuha.

– Lapin Kansa tarjoaa näytöksen väliajalla herkkuja, mikä luo osaltaan positiivista mieltä. Meillä on hyvä keskusteluyhteys Lapin Kansan mainosmyyntiin ja ideoimme yhdessä markkinointia asiakkaiden toiveet huomioiden.

Jos joku jäi edun ulkopuolelle, vinkkaa Kuha seuraamaan lehteä vastaavien varalta. – Myrskyluodon Maija -musikaalin esityksiä on vielä toukokuulle asti, jos tähän ei päässyt mukaan, hän muistuttaa.

Haluatko sinäkin viestisi pienessä hetkessä laajasti kuuluviin? Ota rohkeasti yhteyttä.