Suunnittelu­päivien sisältö­markkinointi­paketin arvonta­voitto Kemikalia Outalle

Lapin Kansa järjesti mainostajille markkinoinnin suunnittelupäivät 7-9.11. Osallistujien kesken arvottiin sisältömarkkinoinnin tuotepaketti, jonka onnekas voittaja oli torniolainen Kemikalia Outa.

– Olin aivan superonnellinen ja sekosin ihan täysin. Itse asiassa piti soittaa vielä seuraavana päivänä perään ja kysyä, että mistä tässä olikaan kyse, säteilee Kemikalian Outan yrittäjä Hilkka Nurmos muistellessaan Lapin Kansasta pari päivää sitten saamaansa puhelua. Edeltävä kuukausi oli mennyt hiukan mieli maassa, kun Hilkan täytyi yllättäen alkaa järjestää yrityksensä muuttoa uusiin liiketiloihin. Samalla paikalla Hallituskadulla 69 vuotta toiminut Kemikalia Outa muuttaisi pian uuteen osoitteeseen, eikä liikkeeseen keskellä kirkasta päivää tehty ryöstö yhtään keventänyt muuttokuormaa.

 -Voit varmaan kuvitella, että kun Seija soitti, niin ajattelin, että ei kahta ilman kolmatta. Kun sitten kuulin voittaneeni sisältömarkkinointipaketin, olin niin yli-iloinen. En ole tehnyt vastaavanlaista markkinointia aiemmin, joten odotan lopputulosta innolla.

Hilkan palkinto sisältää sisältömarkkinointiartikkelin Lapin Kansaan sekä 5 päiväksi Lapinkansa.fin etusivulle ja 3 päiväksi näköislehteen. Artikkelin tuotanto kuuluu pakettiin mukaan ja sisältö ideoidaan yhdessä Lapin Kansan sisältömarkkinoinnin tuottajien kanssa.

Yhteistyö Lapin Kansan kanssa on nyt uusi lisä pitkälti Facebook-markkinointia tehneen Outan markkinointipalettiin. Hilkka oli aiemmin aikonut osallistua Lapin Kansan ja usean paikallisen yrityksen yhteiseen markkinointikampanjaan, jossa paikkakuntalaisen ihmisen tyyli päivitettäisiin päästä varpaisiin. Outan tuleva muutto kuitenkin laittoi suunnitelmat uusiksi ja muuttumisleikki jäi väliin. Markkinoinnin ideointi kuitenkin jatkui Lapin Kansan myyntineuvottelija Seija Salomäen kanssa suunnittelupäivillä.

-Se oli kyllä jännä juttu, kun tapasimme ensimmäisen kerran. Kun Seija astui ovesta sisälle, tuntui kuin olisin tuntenut hänet aina. Yhteinen sävel löytyi heti.

Kemikalia Outan toiminta jatkuu muuton jälkeen Länsirannalla. Tulevaisuudessa siintää paljon uutta ja mielenkiintoista.

–  Outa on vanha torniolainen yritys ja haluan säilyttää sen Tornion katukuvassa. Markkinointitekemisen pitää olla jatkuvaa. Sen olen huomannut, että sellaisten asioiden pitää olla näkyvillä, mitä ei kukaan muu tee.

Ehkä kuulemme näistä lisää Outan tulevassa sisältömarkkinointiartikkelissa?

Kemikalia Outa – lähes 70 vuotta Torniossa

Yrittäjä Hilkka Nurmos osti pitkään Torniossa toimineen kemikaliokauppa Kemikalia Outan syyskuussa 2016. Hilkka muutti oman kauneushoitolansa kemikalion yhteyteen ja nykyisiin palveluihin kuuluvat myös kosmetologiset hoidot. Outan laadukkaan tuotevalikoiman ydin ovat aina hyllystä löytyvät klassikkotuoksut.

Kysyttävää sisältömarkkinoinnista tai muista ratkaisuistamme? Autan mielelläni!

Ajankohtaista