Laajaa näkyvyyttä ja uusia asiakkaita Lapin Kansan kanta-asiakasyhteistyöllä

– Yritysten tarjoamat, Lapin Kansan kuukausittaiset kanta-asiakasedut ovat lukijoille mieluisia. Kaikki ajankohtaiset ja kauteen liittyvät edut, kuten urheilu- ja kulttuuritapahtumat sekä kaikki hyvinvointiin liittyvät edut saavat kiitosta, tietää Kaisa Orajärvi Lapin Kansan sisältömyynnistä.

Tarjoa sinäkin etu kanta-asiakkaille! Saat laajaa näkyvyyttä ja houkuttelet uusia asiakkaita ostovoimaisista lappilaisista.

Kanta-asiakkaat nauttivat joka kuukausi eri yritysten tarjoamista vaihtuvista eduista. Edut nostetaan näyttävästi esille lehdessä kaksi kertaa etukuukauden aikana. Lisäksi etukokooman tarjoukset tavoittavat kanta-asiakkaat medioiden uutis- ja asiakaspalvelusivustoilla.

”Lapin Kansan kanta-asiakasedut ovat meille tuttuja usean vuoden ajalta. Olemme tarjonneet kanta-asiakkaille etuja eri palveluihimme, kuten ala-raajatutkimukseen, kuntotestaukseen sekä erilaisiin hierontoihin. Etenkin hierontaedut ovat saaneet ihmiset varailemaan aikoja.

Näkyvyys maakunnan päälehdessä on meille se tärkein juttu. Uusien palveluiden markkinoinnissa kanta-asiakasetu on hyvä keino lisätä uuden palvelun tunnettuutta sekä testata sen kiinnostavuutta. Voin suositella kanta-asiakasetua myös muille yrityksille. Tämä on kustannustehokasta ja myöskin helppoa, kun mainoksen tuotanto tulee valmiina.”

Veli-Pekka Neuvonen, toimitusjohtaja, fysioterapeutti
Neuvoset Fysio
www.neuvoset.com

Kanta-asiakasyhteistyö sisältää:

• Ilmoitusruudun 74 x 115 mm kanta-asiakkaiden etukokoomailmoituksessa kaksi kertaa kuukauden aikana
• Pidennetty suurtaulu -mainospaikan näkyvyyden Lapinkansa.fissä
• Näkyvyyden Lapin Kansan kanta-asiakkaiden verkkosivulla Lapinkansa.fi/kanta-asiakas
Hinta: 200 € + alv (Printti 100 € + alv, verkko 100 € + alv)

Edellytyksenä on, että kanta-asiakkaan etu on merkittävä eikä sitä voi saada samaan tai alempaan hintaan muulla tavalla samaan aikaan. Kanta-asiakas voi lunastaa tarjoamasi edun esittämällä Lapin Kansan kanta-asiakaskortin edun lunastuksen yhteydessä.

Soita meille! Kerromme mielellämme lisää kanta-asiakaseduista.