Tilaa ilmainen opas mainonnan aloittamiseen

Kaipaatko konkreettisia vinkkejä mainonnan aloittamiseen? Nopeasti luettavalla oppaallamme starttaat tavoitteellisen ja kohderyhmääsi puhuttelevan mainonnan vaikka saman tien.

Oppaassa kerromme, mitä sinun kannattaa huomioida markkinoinnin aloittamisessa sekä jaamme konkreettisia vinkkejä, joista ajattelemme olevan sinulle hyötyä uutena mainostajana. Vinkeistä on apua sekä sinulle, joka olet tekemässä pitkän tähtäimen suunnitelmia yrityksesi markkinoimiseksi että sinulle, joka pohdit ensimmäistä yksittäistä avajaiskampanjaasi.

Saat oppaan mukana halutessasi ammattilaiseltamme veloituksetta ja mihinkään sitoutumatta juuri sinulle ideoidun markkinointiratkaisun sekä Lapin Kansan uutissovelluksen yhdeksi kuukaudeksi ilmaiseksi käyttöösi (ei edellytä jatkotilausta). Lisäksi tarjoamme uusille mainostaja-asiakkaille ensimmäisen digi- tai printtimainoksen tuotannon veloituksetta.

Tilaa opas tästä:

  • Halutessasi voimme tehdä tavoitteellisen mainonnan suunnitelman yrityksellesi yhdessä kanssasi.