Lapin Kansan ja Pohjolan Sanomien verkkokävijöiden määrä vahvassa kasvussa

Lapin Kansan ja Pohjolan Sanomien verkkopalvelujen kävijämäärä on kasvanut voimakkaasti vuoden 2016 aikana.

Verkkopalvelujen maksullisuusmalli uudistui keväällä 2016 siten, että sisältö on suunnattu entistä vahvemmin tilaajille. Kuluttajat ovat ottaneet uudistuksen hyvin vastaan ja uuden mallin myötä lukijat ovat entistä sitoutuneempia palvelujen käyttäjiä. Keskimäärin Lapinkansa.fissä käy viikoittain lähes 81 000 ja Pohjolansanomat.fissä 53 000 eri kävijää. Yhä useampi lukee verkkopalveluita älypuhelimella. Älypuhelinkäyttäjien osuus kaikista käyttäjistä on jo lähes puolet.

Kuluttajat ovat myös löytäneet Lapin Kansan ja Pohjolan Sanomien uudistuneet sovellukset. Mobiilisovellus sisältää mm. uutisvirran, videot, näköislehden, kaupallisen yhteistyön, kanta-asiakasedut ja Iltalehden uutisosion. Sovelluskäyttäjillä uutisten seuraaminen on erittäin aktiivisista. He käyvät lukemassa uutisia usein ja lukevat kerralla useita artikkeleita.

Lapin sanomalehtiä lukee viikoittain 134 000 eri kuluttajaa. Luvussa ovat mukana sekä paperinen lehti että näköislehti. Näköislehden lukeminen on tullut mukaan KMT-tutkimukseen vuoden 2016 alusta. Lapin Kansa ja Pohjolan Sanomat ilmestyvät paperisina lehtinä maanantaista lauantaihin ja näköislehtinä viikon jokaisena päivänä.

Yhdessä Lapin Kansa ja Pohjolan Sanomat tavoittavat joka viikko 81 % Lapin kuluttajista. Lapin Kansan ja Pohjolan Sanomien tuoteperheen lisäksi mainostajan on mahdollista hyödyntää koko Alman digiverkostoa, johon kuuluvat lisäksi mm. Iltalehti.fi ja Kauppalehti.fi. Yhdessä Alma-verkoston kanssa Lapin Kansan ja Pohjolan Sanomien tuoteperhe tavoittaa 92 % Lapin kuluttajista viikossa. Mainontaa on mahdollista kohdistaa esimerkiksi maantieteellisen alueen, demografioiden tai kiinnostusalueiden mukaan. Kenelle sinä haluat kohdistaa viestisi?

Lähteet: KMT SL 2016, KMT AL + total 2016, TNS Atlas 1-6/2016, TNS Metrix vkot 46/2016-6/2017, Google Analytics 10/2016-1/2017.

Kysyttävää mainonnasta? Autamme mielellämme!