Aktivoi lappilaiset uuden harrastuksen pariin Harrasta ja liiku -teemalehdessä!

Elokuun lopussa ilmestyvä Harrasta ja liiku -teemalehti esittelee monipuolisesti ja innostavasti kauden liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia. Lehti tavoittaa niin uusista lajeista kiinnostuneet kokeilunhaluiset lappilaiset kuin perinteisten harrastusten pariin kaipaavat aktiivikuluttajat.

Harrasta ja liiku -lehti ilmestyy keskiviikkona 24.8. sekä Pohjolan Sanomien että Lapin Kansan välissä tavoittaen näin kattavasti kohdeyleisönsä Kemi-Tornion ja Rovaniemen markkina-alueilta. Lukijat saavat lehdestä uusia vinkkejä ja inspiraatiota aktiiviseen vapaa-ajan viettoon syksyn pimeneviin iltoihin. Esiin pääsevät sisälajien lisäksi kirpeänraikkaat ulkoilmaharrastukset sekä käden- ja mielentaitoja harjoittavat harrasteet.

Kätevä puolikastabloidin kokoinen lehti säilyy lukijoilla pitkään ja sitä suositellaan mielellään myös tuttaville ja ystäville innostavan sisältönsä vuoksi.

Esimerkiksi urheiluseurat ja järjestöt, liikuntakeskukset, käsitöihin erikoistuneet liikkeet ja muut vapaa-ajan palvelut sopivat teemalehteen mainiosti täydentämään juttusisältöä konkreettisilla tarjouksilla, ajankohtaisilla kampanjoilla tai kauden aikatauluilla.

Lähde: Lapin Kansan ja Pohjolan Sanomien Liikunta ja harrastus -teemalehden tutkimus 2015, RAM

Joka toinen Lapin Kansan lukijoista arvelee osallistuvansa johonkin Liikunta ja harrastus –lehdessä näkemäänsä harrastukseen tai tapahtumaan.

Yli puolet Pohjolan Sanomien ja Lapin Kansan lukijoista aikoo mahdollisesti hakea lisätietoa jostakin lehden harrastuksesta tai palvelusta.
– Lapin Kansan ja Pohjolan Sanomien Liikunta ja harrastus -teemalehden tutkimus 2015, RAM

”Hyvä kun esitellään eri liikuntamahdollisuuksia!”

”Tosi hyvä idea tällainen lehti. Tuli juuri tarpeeseen, kun mietittiin pojalle uutta harrastusta.”

”Oikeasti hyödyllinen lehti!”

Varaa mainospaikkasi!