Tervetuloa Likiliike-digitapahtumaan!

Tervetuloa Likiliikkeen omaan digitapahtumaan Rovaniemelle kuulemaan median digitaalisesta tulevaisuudesta Lapissa, mainonnan trendeistä ja käytännön keinoista toimivan digimainonnan toteuttamiseen.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille Likiliikkeiden mainonnan parissa työskenteleville: yrittäjille, markkinointipäättäjille, asiakasvastaaville, suunnittelijoille ja tekijöille. Olet kollegasi kanssa tervetullut kuulemaan, miten voit tehdä toimivaa digimainontaa. Kuuntelemme myös mielellämme miten voimme entistä paremmin auttaa Likiliikkeitä näiden omassa arjessa.

Puhujat

Haluamme avata tärkeille yhteistyökumppaneillemme tulevaisuuden trendit digitaalisuuden saralla. Yhteistyöllä pääsemme parhaaseen lopputulokseen, joka hyödyttää koko Lapin hyvinvointia. Digitaalisuuden kautta pääsemme uuteen nousuun!
– Henri Mattinen, Myyntijohtaja Lapin Kansa / Pohjolan Sanomat

Löydätkö uutisen vai löytääkö uutinen sinut? -Lapin lehtien digiloikka toimituksen näkökulmasta

Eero Leppänen, verkkotuottaja

Lapin Kansan verkkotuottaja Eero Leppänen kertoo mitä tarkoittaa Lapinkansa.fin, ja Pohjolansanomat.fin digitalisoitumisen toimituksen näkökulmasta.

Lehti ei ole enää entisensä – vaan paljon enemmän.

eero_leppanen_600x600

Mitkä ovat digimainonnan trendit ja niiden parhaat käytännön ratkaisut?

Kimmo Ilmavirta, Myyntijohtaja, digitaalinen mainonta

Aluemedian digitaalisista mainosratkaisuista vastaava Kimmo Ilmavirta esittelee uudet konstit tavoittaa Lapin kuluttajat ja parhaat tavat puhutella heitä. Mitä voi saada aikaan videoilla, sisältömarkkinoinnilla tai yleisökohdennuksella?

Alma median palvelut tavoittavat digikäyttäjät myös kaikkialla muualla Suomessa – miksi pysytellä vain omalla alueellamme?

kimmo_600x600

Ohjelma

Rovaniemellä 24.11.2015

Paikka:Likiliike Hotel Santa Claus

klo 8.00 – 8.30 Aamupala

klo 8.30 – 10.30 Esityksiä, casejä ja keskustelua digitaalisista sisällöistä ja markkinointiratkaisuista.

Jos et pääse aamutilaisuuteen voit osallistua vastaavaan avoimeen tilaisuuteen: Rovaniemellä 24.11. iltatilaisuutena ja Kemissä 25.11. aamutilaisuutena.

Lue lisää muista tapahtumista

 

Lue myös nämä