Teemme yhdessä lehteä, jonka valtakunnallinen vaikutus jylisee etelässäkin

Yhdessä Lapin Kansa ja Pohjolan Sanomat tavoittavat kolmanneksen koko valtakunnasta. Nyt läsnäololle Lapissa tai valtakunnalliselle näkymiselle on tarjolla aivan uudet ulottuvuudet. Yhdistä eri kanavia tarkasti kohdistaen tai laajalle levittäen!

Yhdistyneet Lapin Kansan ja Pohjolan Sanomien mediaperheet tarjoavat mainioita mahdollisuuksia nopeaan ja laajaan näkyvyyteen. Lapin Kansa ja Pohjolan Sanomat kasvattavat sisältöään ja tavoittavat yhdessä laajasti koko Lapin. Mainostajana näkyvyys laajenee ja mainostajan mahdollisuudet kasvavat. Monikanavaisilla ratkaisuilla voit ottaa alueen kerralla haltuun ja tavoittaa jopa 85 % Lapin alueella.

Monikanavainen ratkaisu tavoittaa päivässä

monikanava

Aloita viestisi kokosivun mainoksella ja digilehden kokosivulla ja jatka sitä mobiilimainoksella sekä verkossa ohittamattomalla mainospinnalla. Huomioarvo on taattu! Monikanavainen kokosivu on myös Kärkimedian asiakkaille hyvin toimiva paketti: voit napata mukaan useampiakin markkina-alueita Lapin lisäksi. Kysy lisää mediamyyjältäsi!

Lue lisää monikanavaisesta kokosivun ratkaisusta!

Valtakunnallinen mainostajakin hyötyy uudesta kolmanneksen valtakunnasta tavoittavasta Lapin omasta mediaperheestä.

Tutustu tuoteperheeseen

 

Maakuntalehdessä voit näkyä paraatipaikoilla tai vaikka toimituksellisessa ympäristössä. Lapin Kansa ja Pohjolan Sanomat ovat yksi ja sama, yhä vahvempi lehti. Kun haluat tavoittaa koko Lapin, printtimainonnalla se on helppoa, sillä mainoksesi näkyy nyt yhdessä lehdessä sekä Rovaniemen että Kemi-Tornion markkina-alueella.

Lue lisää uudistuneesta lehdestä!

 

Verkkomainonnalla saat alueen haltuun hetkessä!  Yhdessä Lapinkansa.fi ja Pohjolansanomat.fi ovat Lapin tavoittavin media ja yhdessä printin kanssa vahvempi kokonaisuus. Ostaessasi mainontaa, ota kumpikin kanava haltuun, sillä mainosmuodot ovat samat ja tavoittavuus huikea.

Lue lisää verkkomainonnasta

 

Mobiilimainonta kruunaa kampanjan – responsiivinen verkkopalvelu kerää yhä enemmän kävijöitä mobiilisti. Mobiilimainonnan kiinnostavat richmedia-muodot elävöittävät viestiä. Mobiilimainonnan huomioarvot ovat huikeita ja mobiilikäyttö lisääntyy kaiken aikaa. Ole mukana kasvussa!

Lue lisää mobiilimainonnasta!