Haluatko ottaa koko Lapin haltuun? Onnistuu.

Kaksi vahvaa Lapin ääntä ovat nyt yksi entistäkin vahvempi Lapin ääni – kumpikin edelleen omalla nimellään mutta vahvempana kuin koskaan. Uusi lehti on lappilaisille enemmän, sillä se on painettuna paksumpi ja digitaalisesti paikallisempi joka päivä. Mainostajalle yhdistelmä on ylivoimainen koko alueen tavoittamiseksi.

Lapin Kansa ja Pohjolan Sanomat kasvattavat sisältöään ja tavoittavat yhdessä laajasti koko Lapin. Mainostajana näkyvyytesi laajenee ja mainostajan mahdollisuudet kasvavat. Voit levittää viestiäsi kohdistetusti tai laajasti. Tutustu esimerkkikampanjaan ja kysy lisää asiantuntevalta myyntihenkilöstöltämme, joka auttaa räätälöimään omiin tavoitteisiisi sopivan mainonnan ratkaisun.

Faktaa

TAVOITTAA

Yhteensä
lehdet tavoittavat
111 000
lukijaa

Yhteensä Lapinkansa.fi
ja Pohjolansanomat.fi
120 000
eri kävijää viikossa

Monikanavaisella mainonnalla koko Lappi haltuun!

Maakuntalehdessä voit näkyä paraatipaikoilla tai vaikka toimituksellisessa ympäristössä. Lapin Kansa ja Pohjolan Sanomat ovat yksi ja sama, yhä vahvempi lehti. Kun haluat tavoittaa koko Lapin, printtimainonnalla se on helppoa, sillä mainoksesi näkyy nyt yhdessä lehdessä sekä Rovaniemen että Kemi-Tornion markkina-alueella. Vahvista tavoittavuuttasi kaupunkilehdillä!

Lue lisää uudistuneesta lehdestä!

Tutustu myös:
Lounais-Lappi
Uusi Rovaniemi

 

Verkkomainonnalla saat alueen haltuun hetkessä!  Yhdessä Lapinkansa.fi ja Pohjolansanomat.fi ovat Lapin tavoittavin media ja yhdessä printin kanssa vahvempi kokonaisuus. Ostaessasi mainontaa, ota kumpikin kanava haltuun, sillä mainosmuodot ovat samat ja tavoittavuus huikea.

 

Lue lisää verkkomainonnasta

 

 

 

Mobiilimainonta kruunaa kampanjan – responsiivinen verkkopalvelu kerää yhä enemmän kävijöitä mobiilisti. Mobiilimainonnan kiinnostavat richmedia-muodot elävöittävät viestiä. Mieti viestisi vaikkapa ajankohdan kautta, tai tuo useampi tarjous esille swipe-kuutiolla. Mobiilimainonnan huomioarvot ovat huikeita ja mobiilikäyttö lisääntyy kaiken aikaa. Ole mukana kasvussa!

Lue lisää mobiilimainonnasta!

Autamme suunnittelemaan kampanjasi!