Sisältömarkkinoinnin aamu johdattelee sinut asiakasta koukuttavien sisältöjen saloihin

Sisältömarkkinointi on nopeasti kasvava mainonnan ala, joka on hurmannut mainostajat ja mediatalot. Tervetuloa Sisältömarkkinoinnin aamuumme kuulemaan, kuinka herätät potentiaalisten asiakkaidesi mielenkiinnon tarinan keinoin.

Sisältömarkkinoinnin aamussa opit, mitä on sisältömarkkinointi, miten voit hyödyntää sitä mainonnassasi sekä minkälaisia tuloksia sisältömarkkinoinnilla voi saada aikaan. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Aika: Torstaina 17.11.2016 klo 8-10.

Paikka: Arctic Light Hotel

Paikkoja on rajoitetusti.

Huom! Tällä kertaa järjestettävä tilaisuus on täynnä. Jätäthän meille kuitenkin yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä sisältömarkkinointiin liittyen ja ilmoitamme mahdollisista peruutuspaikoista:

 

Olen kiinnostunut sisältömarkkinoinnista:

Ota varaslähtö sisältömarkkinoinnin mahdollisuuksiin ja katso lyhyt esittelyvideomme:

Aiheesta sivustollamme: